avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Casa- moºtenire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Casa- moºtenire


Vă rog răspuns la această nelămurire a mea
Autorizaţia,toată documentaţia este în regulă dar pentru garaj şi mandardă.Totul era făcut în acord cu soacra,de fapt ea era care insista terminarea construcţiei. Acum, că soţul a murit, la îndemnul cumnatei neagă că există construcţia respectivă şi soţul s-a spânzurat e nervoasă că ei nu a lăsat scris nimic şi că eu acolo nu am nimic de moştenit şi de aceea nu ştiu încotro să mă îndrept pentru înscrierea acestui drept a soţului de fapt..
mulţumesc,

In cazul in care ati construit impreuna cu sotul si aveti documente justificative (chitante, facturi) sau martori care sa ateste ca dvs. si sotul ati construit, puteti sa solicitati printr-o actiune in instanta sumele pe care le-ati investit. Din pacate, daca sotul nu era proprietar, nu puteti sa solicitati nimic altceva din proprietatea detinuta de soacra dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa mostenire fodoretelkaeva fodoretelkaeva Bună seara, aş dori un răspuns la următoarea problemă. în anul 1993 s-a început contruirea unui garaj în curtea casei socrilor-pământul ... (vezi toată discuția)
Succesiune la notar fodoretelkaeva fodoretelkaeva A-s dori un raspuns la nelamurirea mea: sotul meu a murit in 24 Feb.2o12. In luna iulie sunt citata la succesiune la notar ca mostenitoare dupa sot. la ... (vezi toată discuția)
Abitaþie fodoretelkaeva fodoretelkaeva Vă rog să mă ajutaţi: ce pot face ,cui să mă adresez în cazul următor: Soţul a murit de o lună, s-a spânzurat în casa, pe care am construit ca ... (vezi toată discuția)