avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat masina la cineva sa mi-o repare si nu mai dau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat masina la cineva sa mi-o repare si nu mai dau de el...

in urma cu 3 sapt am avut un acident rutier din care a rezultat avarierea masinii personale. o cunostinta m-a sunat si mi-a zis ca stie un baiat care se pricepe la tinichigerie si care are un garaj unde lucreaza cu tatal sau. Au venit cei 2 si au ridicat masina cu o platforma si le-am dat jumatate din suma la care estimase reparatia. am mai vb cu el la telefon, eu neputand sa merg sa vad in ce stadiu se afla masina pana cand s-a implinit termenul cand trebuia sa merg sa o iau. de atunci are permanent telefonul inchissi nu mai stiu nimic nici de el nici de masina. mentionez ca nu stiuunde locuieste si nici nu am prea multe date despre el. ce sa fac sa-mi recuperez masina?
Cel mai recent răspuns: popavlm , utilizator 23:30, 20 Iulie 2012
puteti sa faceti plangere la politie pt abuz de incredere
In termen de 2 luni de cand ati aflat de savarsirea infractiunii.
Ati incheiat document de predare autovehicul?
Respectivii presteaza activitatea cu forme legale?
Initial incercati sa contactati persoana care va facut cunostiinta cu respectivii
Daca nu reusiti solutionarea amiabila,faceti plangere la politie
nu am incheiat nimic cu ei am mers pe incredere. nu cred ca au forme legale... o sa incerc sa dau de cel care l-a adus pe mecanic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovit in parcare de un sofer beat DanP76 DanP76 Buna, Masina mea parcata pe marginea strazii a fost lovita de un sofer beat (0.83%). Toata partea stanga, inclusiv roata stanga spate indoite bratele ... (vezi toată discuția)
Reparatie masina cosmin923 cosmin923 Masina mea parcata a fost lovita de un sofer beat. I s-a facut dosar penal la politie. Am convenit sa plateasca reparatia. A platit partea mecanica, iar cand a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala mihaelaa2011 mihaelaa2011 am o problema, am dat cuiva o suma de bani in prezenta unor martori pentru a efectua reparatii la o masina acesta promitandu-mi ca o va repara insa nu s-a ... (vezi toată discuția)