avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... PENTRU O CASA CARE SE AFLA SUB IPOTECA
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

PENTRU O CASA CARE SE AFLA SUB IPOTECA

buna ziua ,vreau sa stiu ,strict o parere a unui expert.care e procedura de cumparare a unui imobil**casa)care este intabulatpe o firma ce se afla in insolventa si cica in reorganizare.cu mult respect pt cel care ma ajuta.astept raspuns uregent pe alexo75@freemail.hu...
SI VA ROG FRUMOS SA MI RASPUNDETI IN CAZUL IN CARE BATEM PALMA LA CE MA POT ASTEPTE DUPA INCHEIEREA CONTRACTULUI DE VINZARE CUMPARARE SI ESTE GATA INTABULAT.VA MULTUMESC#-o:worthy:
Cel mai recent răspuns: marc75 , utilizator 22:20, 23 Iulie 2012
Nu va recomand sa va riscati in achizitia unui bun ce apartine unei persoane juridice aflate in insolventa
buna,puteti sa mi spuneti ,va rog pe larg ce riscuri am , ce trebuie ,la ce trebuie sa fiu atent ori sa ma tem,ca daca tot exista posibilitate sa vb mai amanuntit sa ma indrumati,totusi???si nu exusta unele portite legale pe care le as putea parcurge sa ma asigur ca dupa ce este intabulata casa sa nu am problema,sa nu ma trezesc ca mi vin vre o 3 sa mi ceara aceeasi suma!!!???

[Editat - intrebarile personale se adreseaza prin mesaj privat. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Ares-3, moderator
Cred ca trebuie sa solicitati lichidatorului, sau administratorului judiciar date despre datoriile acelei societati. Verificati in ce faza a procedurii de lichidare sau reorganizare este. In cazul in care datoriile sunt mari este posibil ca cei care au de recuperat sume importante de la aceasta societate sa vanda inclusiv imobilul aflat in patrimoniul acelei societati in afara de alte bunuri mobile sau imobile detinute, pana la indestularea creantei . Exista o perioada in care administratorul societatii poate vinde fara sa aiba probleme chiar daca este sub imperiul insolventei iar bunul vandut sa fie instrainat fara sa aduca prejudicii cumparatorului care se considera de buna credinta.
ok,va multumim frumos ,crede am ca ne ati abandonat>)),inca ceva casa este deja la lichidator si a primit clementa ,nu stiu cum ,ca 3 ani sa nu se mai adauge nici un fel de taxe extra de la finante.e nevoie sa angajam un avocat??ori notarul e de ajuns??

invca o data va multumim si va tinem la curent cu toate daca nu va suparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment crisrian crisrian Sint asociata intr o firma cu datorii la stat . Momentan pe firma functioneza un mic magazin din care in insolventa nu as putea plati suma restanta la ... (vezi toată discuția)
Achizitionare bunuri din patrimoniul unui srl in insolventa Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Un prieten doreste sa achizitioneze un imobil aflat in patrimoniul unei societati comerciale aflate inca in functiune dar cu intentia de a intra ... (vezi toată discuția)
Executare silita blmirela blmirela buna ziua, am de recuperat o suma in cadrul unui contract de imprumut cu o pers. fizica numita x. X este si administratorul unei firme pe care a bagat-o in ... (vezi toată discuția)