avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării cont bancar- depunere eronata
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

cont bancar- depunere eronata

Buna ziua! Imi poate spune si mie cineva ce se intampla daca doresti sa depui o suma de bani intr-un cont,iar nr. contului pe care il furnizezi operatorului bancar este eronat.Exista vreun mecanism prin care operatorul sa realizeze ca e gresit contul sau efectueaza tranzactia?Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:43, 21 Iulie 2012
In mod normal banca ar trebui sa observa ca nr contului este unul gresit. Ori are mai putine/mai multe cifre ori nu corespunde cu titularul indicat de dvs in ordinul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie cu cod iban gresit TANTY TANTY Cu actul de vanzare cumparare pentru un teren si autentificat de notar, am facut un credit ipotecar. La o luna dupa ce tranzactia a fosta facuta prin banca, ... (vezi toată discuția)
Bani trimisi din strainatate intr-un cont anulat luisa_toma luisa_toma Saptamana trecuta am trimisi niste bani din strainatate in Romania ( din cont in cont) Fiindca contul din Romania n-a fost folosit cam de 6 luni, s-a inchis ... (vezi toată discuția)
Restituirea taxelor auto gheorghe1938 gheorghe1938 UN pensionar intreaba... Contul bancar trebuie sa fie al titularului (platitorul de taxa) ???sau platitorul de taxe poate sa fie imputernicit pe un cont ... (vezi toată discuția)