avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării cont bancar- depunere eronata
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

cont bancar- depunere eronata

Buna ziua! Imi poate spune si mie cineva ce se intampla daca doresti sa depui o suma de bani intr-un cont,iar nr. contului pe care il furnizezi operatorului bancar este eronat.Exista vreun mecanism prin care operatorul sa realizeze ca e gresit contul sau efectueaza tranzactia?Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:43, 21 Iulie 2012
In mod normal banca ar trebui sa observa ca nr contului este unul gresit. Ori are mai putine/mai multe cifre ori nu corespunde cu titularul indicat de dvs in ordinul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie cu cod iban gresit TANTY TANTY Cu actul de vanzare cumparare pentru un teren si autentificat de notar, am facut un credit ipotecar. La o luna dupa ce tranzactia a fosta facuta prin banca, ... (vezi toată discuția)
Bani trimisi din strainatate intr-un cont anulat luisa_toma luisa_toma Saptamana trecuta am trimisi niste bani din strainatate in Romania ( din cont in cont) Fiindca contul din Romania n-a fost folosit cam de 6 luni, s-a inchis ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am primit bani in contul meu bancar de la x persoana ... Dragosss07 Dragosss07 Buna ziua. Am primit bani in contul meu bancar de la x persoana care a gresit ibanul . Ce se intampla daca nu ii dau inapoi . Eu am cheltuit din ei ca nu am ... (vezi toată discuția)