avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tagada paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tagada paternitate

buna ziua, am recunoscut un copil inca de cind s-a nascut, acum 13 ani, nu mai sunt cu mama lui de ani buni, nu sunt tatal natural al copilului, stau in Bucuresti, dosarul pt tagada de paternitate il pot deschide fara sa ma prezint personal la tribunalul din Buhusi jud Bacau, adica prin posta?
Stiu ca de la prima infatisare trebuie sa fiu prezent, dar doresc sa economisesc banii de drum cind deschid dosar.
Si inca ceva, la procesul de tagada de partenitate stiu ca se schimba numele copilului, dar sunt sters si din certificatul de nastere al copilului la rubrica tatal copilului?
Si daca nu sunt sters din certificat, ce pasi trebuiesc urmati?
multumesc, astept raspuns
Da, puteti trimite actele prin posta.

Va trebui totusi sa va prezentati la IML pentru expertiza medico-legala.

Solicitati prin actiunea ce o veti depune si stergerea numelui dvs. de la rubrica tatal copilului din certificatul de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când se poate face tăgada paternității de către tatăl biologic (cetățean străin)? myamya myamya Buna ziua, As dori sa ma ajute cineva care are cunostiinte si ma poate indruma catre un avocat in Bucuresti in tagada paternitatii si care poate fii depusa de ... (vezi toată discuția)
Drepturi parintesti cristinasee cristinasee buna seara am un copil de 5 ani .in timpul in care am nascut eram casatorita; iar sotul a devenit tatal copilului i certificat chiar daca nu era el tatal.ce ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil SuzyCat SuzyCat Am o mare problema.Cum se poate ca o femeie sa faca copil in timpul casatoriei cu un alt barbat si acesta sa trebuiasca trecut pe numele actualului sot.Eu sunt ... (vezi toată discuția)