avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Deschiderea PFA/SRL-D
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Deschiderea PFA/SRL-D

Buna seara, am cateva intrebari pt care nu am gasit raspunsuri satisfacatoare.
Ipoteza:
2 angajati + eu
firma va crea soft exclusiv pt ag economici (pt a nu fi nevoit sa cumpar si casa de marcat)

1. Se pot cumpara licente de soft de la alte firme (cumva second hand)?
2. Se pot folosi programele free/open source, dar cele trial?
3. In cazul in care unul dintre angajati vine cu laptop personal, in eventualitatea unui control i se pot verifica soft-urile pt licente?
4. Care tip de ag economic este mai avantajos pt mine? (daca imi inchiriez un birou pt angajatii mei si am pfa, trebuie sa-l declar)?

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: StefanR , utilizator 23:13, 21 Iulie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licente programe si software titus_steel titus_steel Buna ziua , doresc sa infintez un srl , si vreau sa stiu pentru ce programe sunt obligat sa am licenta in afara de windows ? Gen abobe flash player , abobe ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inscriere aplicatie in biblioteca nationala de programe AlexandraMone AlexandraMone In recenta Hotarare de Guvern 804/2017 cu privire la noile aparate de marcat electronice fiscale la Art. 18 punctul 6 se spune: \"Programele de aplicație ... (vezi toată discuția)
Declaratie conformitate_prestari servicii claudia_d claudia_d Buna ziua, As dori lamuriri cu privire la declaratia de conformitate (daca este obligatorie-eu cred ca ar trebui) emisa de o firma prestatoare de servicii. In ... (vezi toată discuția)