avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort-partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort-partaj

am cumparat o locuinta prin credit prima casa, impreuna cu sotul meu, insa acum, in prag de divort, nu ne putem intelege asupra bunurilor dobandite in timpul casatoriei (apartamentul si bunurile din el). nu putem vinde locuinta fiind ipotecata, insa eu sunt in contractul bancii si nu pot iesi decat in conditiile bancii.
as putea sa renunt la partea mea din locuinta in favoarea bancii, ca sa pot iesi din contract? sau ma poate ajuta o hotarare judecatoreasca sa ies din contract? ce drepturi am asupra casei si a bunurilor, tinand cont si de faptul ca divortul a intervenit din vina sotului meu?
va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters259426 , utilizator 18:49, 23 Iulie 2012
multumesc inca o data pentru raspunsuri.
insa am o nelamurire. cand va trebui citata banca? in procesul de partaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar cris113 cris113 Buna ziua As dori sa intreb daca am un credit ipotecar in care am calitatea de co-platitor , sotul fiind titularul creditului, in cazul divortului , lasandu-i ... (vezi toată discuția)
Partaj - apartament cu credit ipotecar anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine ca sunt foarte stresata si nu mai stiu cum sa rezolv problema. Am divortat pe cale amiabila din culpa comuna. Acum ... (vezi toată discuția)
Ieșire din credit elenalena elenalena Buna seara. Acum patru ani,casatorita fiind soțul meu+ atunci) a făcut un credit,cu \" prima casa\" unde eu am fost copkatitor. La vremea respectivă aveam ... (vezi toată discuția)