avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Obligativitate informare mediere pentru custodia comuna
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Obligativitate informare mediere pentru custodia comuna

Buna ziua,
am 2 copii cu prietene mea.Ne vom desparti .
Imi puteti spune , va rog , daca este obligatorie medierea ? Daca da , in baza carei legi si care sunt costurile medierii ?
Va multumesc !
ynocentta a scris:

[ link extern ]

Conform prevederilor in vigoare persoanele care realizeaza venituri cuprinse intre 500-800 de lei pot beneficia de restituirea in tot sau in parte a sumelor platite cu titlu de onorariu mediatorului.

ce bine imi pare ca eu am venituri sub 500 deci nu ma incadrez, si oricum chestia e cam sucita "in tot sau in parte"
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
florin_cacuci, utilizator
@florin _cacuci, depuneţi acţiunea anterior datei de 1 februarie dacă doriţi să evitaţi drumul până la mediator şi dacă ştiţi că doriţi doar să vă judecaţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli premediere/mediere Birou de Mediator - Luana Nistea Birou de Mediator - Luana Nistea Daca este posibil, va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1. cheltuielile efectuate de un reclamant cu premedierea (ex onorariul perceput de ... (vezi toată discuția)
Onorariu contract premediere DanyD DanyD Dupa modificarea Legii nr. 192/2006 privind medierea (modificari din anul 2013), este legal ca mediatorul sa perceapa onorariu pentru pentru premediere? Daca ... (vezi toată discuția)
Certificat de informare de depus la instanta popescumierleanu popescumierleanu Buna dimineata. Cat costa un certificat de informare obligatoriu pentru dosarul depus deja in instanta privind litigiul unei succesiuni. Sigur partile nu se ... (vezi toată discuția)