avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... U.N.B.R. Bota - pro si contra
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

U.N.B.R. Bota - pro si contra

Ce parere aveti despre faptul ca, in prezent, exista doua Uniuni care inscriu avocati, au aceeasi denumire, atat ca Uniune, cat si ca Barouri ?!? E bine, e rau ?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 11:31, 18 Decembrie 2006
Spuneti-mi va rog avocatii inscrisi in asa-numitul barou Bota chiar profeseaza, reprezinta in instanta interesele unor persoane aflate in litigiu?
Instantele in fata carora ei pledeaza le recunosc legitimitatea si legalitatea?
da !!!
chiar daca pare de necrezut... :-)))))))))
Si voi credeti ca P.C.R.-istii astia tineri va vor concurentii lor???
ma nunesc roxana si am terminat facultatea de circa 3 ani. consider ca infiintarea unei uniunii care sa ne ajute si pe noi cei fara pile si bani este bine venita. eu de exemplu am terminat facultatea cu 9.50 medie de licenta si nu mi-am gasit nimic de lucru pana acum.chiar mi-as dori sa pot sa ajung sa iau legatura cu aceasta uniune bota . credeti ca ma puteti ajuta ? stie cineva cum sau unde . va multumesc.
Scrie-i d-lui Pompiliu Bota pe adresa pompiliubota@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Baroul lui pompiliu bota CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE? (vezi toată discuția)
Stagiar, la baroul traditional ori la cel constitutional?. stteffano stteffano Am vazut ca, atat baroul traditional cat si ,cel constitutional infiintat de dl.BOTA ,organizeaza examen de admitere in meseria de avocat,respectiv avocat ... (vezi toată discuția)
Admitere in baroul traditional sau baroul bota ? diferente ? avantaje ? allex64 allex64 Poate cineva sa explice care sunt diferentele dintre cele doua barouri ? Functioneaza in paralel ? Care sunt avantajele si dezavantajele inscrierii in unul ... (vezi toată discuția)