avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime dupa concediu pentru crestere copil pana la 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime dupa concediu pentru crestere copil pana la 2 ani

Buna ziua!
Sunt angajata la o institutie publica si ma intereseaza daca durata concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani constituie vechime si daca aceasta se ia in calcul la plata sporului de vechime. Am 3 ani efectiv lucrati si 2 ani concediu pentru crestere copil. Astfel cumulez 5 ani. ma incadrez la plata a 10 % vechime?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters54646 , utilizator 12:12, 13 Ianuarie 2009
Perioada de care faceti vorbire constituie vechime in munca (asimilata stagiului de cotizare)
conform oug 148/2005 , aprobata cu modificari prin legea nr 7 / 2007 - art 18 alin 7 " perioada concediului pentru cresterea copilului de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu , care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta "
daca se ia in calcul de ce vor sa imi retraga 5 % din spor pe motiv ca nu sunt ani efectiv lucrati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea sporului de vechime naxy34 naxy34 lucrez din1992,am stat in concediu de maternitate 2 ani,am avut si concediu fara plata6 luni de zile.vreau sa-mi spuneti daca la calculul vechimii si a ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului se ia in calcul pentru stabilirea sporului de vechime? raac15 raac15 AM REVENIT LA SERVICIU DUPA 2 ANI DE CONCEDIU PENTRU CRESTEREA COPILULUI SI MI S/A SPUS CA ACEASTA PERIOADA NU SE IA IN CALCUL PENTRU SPORUL DE VECHIME ... (vezi toată discuția)
Vechime la pensie aurorajulea aurorajulea IN VEDEREA CALCULARII VECHIMII LA PENSIE SE IA IN CONSIDERARE SI CONCEDIUL DE CRESTERE COPIL? ANII CARE AU INTRERUPERI(FARA CONTINUITATE INTRE ANGAJARI, DE O ... (vezi toată discuția)