avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru fals in inscrisuri sub semnatura ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata- cat dureaza solutionarea?

Am facut o plangere penala impotriva unei persoane pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata de pe data de 15 iunie si nu am primit inca niciun raspuns .
In cat timp trebuie sa primesc o rezolutie la plangerea mea ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 09:17, 3 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Depinde si unde ati facut plangerea penala. Parchet sau Politie?
am facut cererea la parchet , am fost audiat dupa o saptamana , dupa care urma sa audieze si partea acuzata , care trebuia sa prezinte inscrisul pentru expertize si verificari - cred ca aceasta incearca sa amane prezentarea actului - intrebarea este : pana cand ?
Multumesc pentru atentie
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, avand in vedere ca aceasta practica incalca pct. 3.3 din Regulament.
Multumesc pentru intelegere.
romex a scris:

Va rog sa ma lamuriti cu o problema: in cat timp de la depunerea unei plangeri penale pentru un fals in inscrisuri sub semnatura privata la parchet , trebuie sa primesc o rezolutie a parchetului ? Exista un termen legal maxim ?
Multumesc

zerognost a scris:

Nu exista un termen maxim stabilit legal pentru solutionarea unei plangeri penale.

Ultima modificare: Joi, 2 August 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Va multumesc ptr. lamuriri . Nu sunt atat de practic in topicuri. Inca o data va multumesc si imi cer scuze pentru erori .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume gresit in rechizitoriu- camera preliminara vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua am fost trimis in judecata dosar penal numele este gresit ce se va intimpla se reface rechizitoriul dupa cite stiu orice act oficial gresit este nul (vezi toată discuția)
Plangere penala-termen esty esty De la PARCHET am primit Rezolutia *Neinceperea urmarii penale* deci de tot ce am fost acuzata au fost inscenari si rautati ,acum eu pot sa cer daune morale ... (vezi toată discuția)