avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate acte necesare la achizitionarea unei masini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

acte necesare la achizitionarea unei masini

buna ziua.intentionez sa cumpar o masina de la un proprietar din alt judet.nu am banii necesari pentru a face actele pe numele meu asa ca doresc sa facem o procura intre noi.as dori sa stiu ce acte trebuie sa primesc de la proprietar pt ca atunci cand voi avea bani sa imi fac actele fara sa mai fie nevoie de prezenta lui.multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:14, 23 Iulie 2012
Cum adica: faceti o "procura intre noi" ?????

Poate doar sa faceti un antecontract reprezentand o promisiune de vanzare, prin care vanzatorul se obliga sa va vand dvs. la data X cand dvs. veti plati suma de bani Y.

Nu aveti cum sa incheiati contractul de vanzare-cumparare singur fara ca vanzatorul sa fie prezent.

Vanzatorul nu va poate da procura dvs, sa va vindeti tot dvs. masina!!!!
1-Nu exista legal posibilitatea sa va faceti actele masinii fara proprietarul de drept al autoturismului care face obiectul tranzactiei .
2-In situatia in care nu dispuneti de c/v auto si proprietarul este de acord cu tranzactionarea acestuia cu plata ulterioara,aveti varianta incheierii de antecontract de vanzare-cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare drept de proprietate loredana24 loredana24 Buna ziua. Va solicit ajutorul cu urmatoarea speta. X face un antecontract de vanzare cumparare cu Y in vederea vanzarii unui teren agricol. Pretul este ... (vezi toată discuția)
Ce statut am eu cand am cumparat o masina de la un intermediar fara ca sa am acte perfectate cu propietarul din acte al masinii jeanking jeanking am cumparat o masina de la un intermediar care a pretins ca are procura de vanzare data de propietarul acesteia si nu avea decat o procura pentru a circula cu ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare robertinom robertinom Buna ziua, va aduc spre dezbatere urmatoarea situatie. Eu, impreuna cu 2 verioasare detinem un teren intravilan cu constructii, intabulat cu titlu de mostenire ... (vezi toată discuția)