avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... acces arhiva/consultare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

acces arhiva/consultare dosar

va rog elucidati-ma! In urma unei mosteniri ,m-am ales si cu un proces in care decedatul era parat,pt fond-granituire... Nu am idee despre problema care-i framanta pe respectivii si,as vrea sa consult si eu dosarul in cauza ,sa aflu despre ce e vorba... Am inteles ca procesul dureaza de prin 2009.Unde trebuie sa ma adresez? La arhiva tribunalului as avea acces,eventual sa fac si ceva copii despre hartiile de la dosar? Apoi sa-mi gasesc un avocat sa ma reprezinte? multumesc de ajutor!
Daca sunteti parte in proces, puteti sa studiati dosarul in arhiva instantei, iar pentru eliberarea de copii va trebui sa formulati o cerere si totodata sa faceti dovada achitarii unei taxe de timbru in functie de numarul copiilor solicitate a fi eliberarate din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiu dosar cerebel33 cerebel33 Daca am studiat dosarul inainte de a primi instiintarea si am solicitat xerocopii dupa documentele aflate la dosar,au vreo influenta ,,negativa ,,asupra mea ca ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii Frâncu Catalin Frâncu Catalin Buna seara,am si eu o simpla intrebare prin 2017 am luat legatura cu un avocat pt dezbaterea mostenirii (iesirea din indiviziune)si dureaza foarte mult am ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati anaprint anaprint Am primit o CITATIE emisa din 5 mai pe numele meu in care sunt chemata in aceasta instanta camera 76, complet falimente nr.2 in ziua de 07 iunie 2010 ora ... (vezi toată discuția)