avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... despre contract vanzare - cumparare imobil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

despre contract vanzare - cumparare imobil

Buna.Am o nelamurie..cu privire la vanzarea unui imobil prin notariat.Intrebarea este cine plateste taxele notariale privitor la vanzarea imobilului legall ..cumparatorul sau vanzatorul..sau sunt anumite exxeptii? Va multumesc.Gabriel
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:04, 23 Iulie 2012
Normal taxele se achita de catre cumparator
Partile insa pot conveni asupra acestui aspect
Vanzatorul plateste impozitul pe tranzactie, iar cumparatorul restul - onorariul notarului cu tva, dar se poate plati si altfel dupa cum se inteleg

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare stefan_72 stefan_72 Buna ziua. Urmeaza sa inchei un contract de vanzare-cumparare apartament, in calitate de cumparatori. La stabilirea pretului initial cu vanzatorul acesta ne-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa cumpăr un imobil in val de 92000 euro. ... ancamate ancamate Buna ziua, Doresc sa cumpăr un imobil in val de 92000 euro. Anul trecut am făcut un antecontract și am plătit un avans de 77000 euro, urmând ca acum sa ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale elle-elle elle-elle vreau sa cumpar apartament prin programul prima casa. Cine suporta cheltuielile la notar pentru contractul final de vanzare-cumparare?Ce suma platesc eu ca si ... (vezi toată discuția)