avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale spatiu comercial,la bloc,aprobari locatari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

spatiu comercial,la bloc,aprobari locatari

Am preluat un spatiu comercial,aflat la parterul unui bloc.De cate semnaturi am nevoie de la proprietarii apart. de pe scara respectiva?Mentionez ca se afla pe scara din mijloc,am nevoie de aprobare si de la locatarii de la celelalte scari?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 21:42, 23 Iulie 2012
1) Ar trebui sa nu mai luati aprobari de la vecinii,doar de pe scara unde se afla spatiul comercial,deoarece acesti vecini,si-au dat acordul (semnaturile) la fostul proprietar de spatiu comercial,si acum este tot acelasi lucru.
Problema care apare,este daca in acel spatiu comercial,dvs schimbati altceva. De ex: Poate inainte era un mic magazin mixt,iar dvs vreti sa-l transformati intr-uo farmacie,cabinet medical,frizerie,notariat,gradinita particulara,etc.
Trebuie sa aveti si autorizatie de functionare de la primarie.
Trebuie acordul proprietarilor direct afectati de vecinatate.
In situatia in care dvs ati preluat acel spatiu,nu mai este necesar sa obtineti acordul proprietarilor invecinati cu spatiul dvs
@ynocentta
In situatia in care dvs ati preluat acel spatiu,nu mai este necesar sa obtineti acordul proprietarilor invecinati cu spatiul dvs


La parterul blocului in care locuiesc se afla un spatiu comercial, de cate ori se schimba chiriasul ( si au acelasi profil de activitate, alimentar) trebuie aprobarea vecinilor direct afectati, de ce ???
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2012
ContSters241232, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Vreau ca asociatia(de locatari) sa-si faca corect treaba!ajutati-ma! noaghium noaghium Acest site e de mare ajutor,mai ales ptr. oameni comuni,ca si mine.Eu am o mare problema cu asociatia si datorita sfatului unui domn avocat,am obtinut o copie ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun valicica74 valicica74 Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva informatii in legatura cu inchirierea unui spatiu comun - uscatorie - aflata la parterul scarii, de 15 mp, in imediata ... (vezi toată discuția)