avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executarea unei sentinte judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executarea unei sentinte judecatoresti

Buna ziua,poate ma puteti ajuta,sunt divortata de 4 ani si am 2 copiii,fostul sot lucreaza in spania si de ceva timp nu mai trimite pensia stabilita la 400 euro lunar,am facut adresa la locul lui de munca am tradus sentinta judecatoreasca pntru a i se pune poprire pe salar si mi s-a raspuns ca nu se poate pentru ca aceasta sentinta trebuie recunoscuta si de instanta spaniola,stiti ceva despre asta si cum as putea sa il determin sa isi faca obligatia fata de tata,va multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:51, 24 Iulie 2012
ar fi bine sa intrebati la Ministerul de Externe sau la Ambasada Spaniei, ei va vor da informatiile corecte si exacte.
Pe pagina de internet a Ministerului de Justitie, la ''informatii utile'', aveti toate informatiile necesare in vederea obtinerii pensiei de intretinere din strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, certificat de nastere minor neagualina neagualina Buna ziua.am divortat la notar in bucuresti anul trecut.In timpul casatoriei Am dat nastere unui baietel in anul 2009 in spania copilul nu are tata biologic a ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere Va rog foarte mult sa ma invatati ce sa fac;in urma cu 3 ani lam dat in judecata pe fostul sot pentru majorarea pensiei de intretinere.Din acel moment nu a mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie de intretinere Adriana31 Adriana31 Buna ziua.Nu am mai primit pensie de intretinere pt copil minor de aproximativ 3 ani.Am urmat toate demersurile,fara nici un rezultat.Tatal obligat la pensie ... (vezi toată discuția)