Am condus o masina pe sub influienta alcoolului si am intrat intrun copac, nu eram pe drum public, dar faza e ca nu era masina mae si proprietarul vrea acuma sa ii platesc masina integrala , el era si el in masina cu mine si inca 3 fete , na acuma omu vrea sa ma dea in judecata sa-si recupere paguba , ce pot pati ? eu cheile nu le-am luat cu forta el era in masina cu mine, eram toti bauti etc..
Va rog dca ma poate ajuta cineva cu nite raspunsuri si sugestii
culpa este a dvs in mod clar insa aveti sansa sa puteti reduce cuantumul daunelor invocind culpa comuna, in ideea ca tertul pagubit v-a dat masina pe min adesi cunostea starea dvs de ebrietate.
Sa inteleg ca nu exista o polita CASCO...in cazul acesta poate sa va dea in judecata pentru a-si recupera prejudiciul - sfatul meu e sa ajungeti la o intelegere amiabila, doar sunteti prieteni. E adevarat ca el v-a dat cheile, dar stiind foarte bine ca ati baut, nu trebuia sa acceptati...daca se intampla ceva mai grav?
nu exista nici o polita Casco, pai vrea sa ma dea in judecata pe parte civila pentru ai recupera paguba, si are sansa sa castige daca el m-a lasat sa conduc era si el in masina cu mine eram toti bauti fetle nu au nici o pretentie nimica , masia a ars integral , Cine trebuie sa faca expertiza eu sau el ca in instanta eu am sa cer expertiza din ce cauza a luat foc masina , eu nu aveam viteza cher de loc maxim 20 km cu trepta 1 eram nu aveam cum sa am mare viteza si masina nu e botita tare.