avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier , A nevoie de sfaturi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier , A nevoie de sfaturi

Am condus o masina pe sub influienta alcoolului si am intrat intrun copac, nu eram pe drum public, dar faza e ca nu era masina mae si proprietarul vrea acuma sa ii platesc masina integrala , el era si el in masina cu mine si inca 3 fete , na acuma omu vrea sa ma dea in judecata sa-si recupere paguba , ce pot pati ? eu cheile nu le-am luat cu forta el era in masina cu mine, eram toti bauti etc..
Va rog dca ma poate ajuta cineva cu nite raspunsuri si sugestii
Cel mai recent răspuns: Aleexx , utilizator 22:29, 24 Iulie 2012
culpa este a dvs in mod clar insa aveti sansa sa puteti reduce cuantumul daunelor invocind culpa comuna, in ideea ca tertul pagubit v-a dat masina pe min adesi cunostea starea dvs de ebrietate.
Sa inteleg ca nu exista o polita CASCO...in cazul acesta poate sa va dea in judecata pentru a-si recupera prejudiciul - sfatul meu e sa ajungeti la o intelegere amiabila, doar sunteti prieteni. E adevarat ca el v-a dat cheile, dar stiind foarte bine ca ati baut, nu trebuia sa acceptati...daca se intampla ceva mai grav?
Raspunderea este a dvstra si pentru accident si pentru vatamarea persoanelor aflate in autoturism.
nu exista nici o polita Casco, pai vrea sa ma dea in judecata pe parte civila pentru ai recupera paguba, si are sansa sa castige daca el m-a lasat sa conduc era si el in masina cu mine eram toti bauti fetle nu au nici o pretentie nimica , masia a ars integral , Cine trebuie sa faca expertiza eu sau el ca in instanta eu am sa cer expertiza din ce cauza a luat foc masina , eu nu aveam viteza cher de loc maxim 20 km cu trepta 1 eram nu aveam cum sa am mare viteza si masina nu e botita tare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism avariat de un copac cazut claudiu10 claudiu10 Buna ziua, Tocmai am avut bucuria de a gasi masia avariata in parcare. Peste masina cazuse un copac uscat. Deoarece nu eram de fata la producerea ... (vezi toată discuția)
Accident masina firma TrayanV TrayanV Buna ziua!!! Am o problema urgenta si nici nu stiam la ce sectie sa postez asa ca am postat aici>Acuma 2 luni am avut un accident cu masina de ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima aflata in masina celui baut alin2017 alin2017 Buna ziua, va rog mult sa ma sfatuiti in ce moment trebuie apelat la un avocat daca este cazul. Am sa detaliez pe scurt despre ce e vorba. In urma unui ... (vezi toată discuția)