avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contopire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

contopire


daca ai doua delicte si ai condamnare la primul delict de 4 ani si la al doilea de 1 an ,deci pedeapsa cumulata ar fi de 5 ani se poate face contopire de pedepse?multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:37, 27 Iulie 2012
Păi dacă a fost făcută contopirea celor 2 pedepse, ce să se mai contopească? Mai există vreo infracţiune concurentă cu cele pentru care a fost pronunţată condmanarea în spania? Doar în aceste condiţii ar fi posibil. Adică, să mai fi fost comisă şi o a treia infracţiune, în aceeaşi perioadă, şi să nu fi fost încă pronunţată hotărârea din Spania , la vremea când a fost comisă.
daca in spania a fost condamnat la 4 + 1 = 5 ani , iar cu ocazia recunoasterii la curtea de apel bucuresti s-a recunoscut hotararea si s-a dispus executarea unui mandat de 5 ani , nu cred ca se mai poate face ceva.
e de incercat insa ........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Este corecta sentinta? lex_lex lex_lex Deci, printr-o SP definitiva, inculpatul a fost condamnat la pedeapsa inchisorii de 3 ani, pentru savarsirea a trei infractiuni. Prin aceeasi SP s-a dispus ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse GeorgeG GeorgeG Buna ziua. In cazul unei cereri de contopire pedepse, daca pentru una dintre pedepse (cea mai mare) a fost pronuntata liberarea conditionata, se poate ... (vezi toată discuția)