avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire - Creanta Financiar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire - Creanta Financiar

Bunaziua am si eu o nelamurire si anume:tatal meu a avut 2 contracte de inchiriere prin financiar incheiate cu 2 persoane contractele respective la financiar apar ca neplatite eu din cate siu sunt platite,pe perioada 2007.2009.2010,intre timp tatal meu a decedat si tota creanta de la el sa transferat la mama,acum eu va intreb daca e posibil sa se treaca o creanta de la o persoana decedata la o persoana care e in viata,am fost la financiar si au zis ca e posibil pt ca este mastenitoarea ,mentionez ca taxa de succesiune nu sa dezbatut, isa facut mamei oprire pe pensie ,pote sa i mai opresca in continuare da ca nu sa facut succesiunea in cazul in care incalca legea cei de la finaciar pot sa ii actionez in instanta,sau alt ceva ce mai pot sa fac va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:25, 28 Iulie 2012
Imobilul e propriu al tatalui sau e comun cu mama ?
Conteaza sa se accepte succesiunea, nu e important s-o si dezbata.
De platit oricum o va plati, e mai bine sa plateasca acum, apoi se aduna penalitati.
Cautati chitantele daca ziceti ca-s platite, altfel dovada nu aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune florin_stan1985 florin_stan1985 Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa intocmesc actele necesare privind succesiunea dupa tatal meu. Sunt in posesia titlului de proprietate al casei, dar care ... (vezi toată discuția)
Modificarea titlurilor de proprietate sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o intrebare, nelamurire? bunicul meu a avut teren foarte mult. el este unic mostenitor dupa mai multe persoane(parintii, bunicii, unchii, ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte mostenirea dupa decesul tatului meu raluca12345 raluca12345 tatal meu a decedat acum 3 ani,are o fica din prima casatorie si doua fice din a doua casatorie cum se imparte mostenirea in cazul in care mama mea e in viatza ... (vezi toată discuția)