avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solutionare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solutionare dosar

cit timp poate dura pina la finalizarea unui dosar de delapidare daca la politie a durat 2 ani iar acum dosarul se afla la parchet faptuitorul recunoaste vina.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:50, 25 Iulie 2012
nu se poate aprecia. nu stim cit va dura intocmirea rechizitoriului si trimiterea in judecata.
in instanta, cred ca va dura maxim 2-3 termene, daca nu vor exista vicii de procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal? irinu irinu Buna seara.Am o intrebare cat poate dura si cum pot afla daca mai sunt urmarit penal daca in luna aprilie sa depus o plangere la politie am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru delapidare in 2010 vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua am un dosar penal de delapidare noul cod penal art 308 alin 1 cu aplicarea art 41 alin 2 am primit rechizitori acasa dosarul se afla in camera ... (vezi toată discuția)
Angajatorul face plangere la politie impotriva angajatilor Daniela D E Daniela D E Angajatorul - o firma de schimb valutar, angajatii - doua casiere valutare Una dintre angajate, \"baga mana\" in bani si arunca vina pe colega ei, care este ... (vezi toată discuția)