avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Preluare custodiea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Preluare custodiea copilului

Buna revin cu o intrebare acuma, dupa mai mult de un an de la divortu care lam avut fosta mea sotie este de acord sami deie mie copilu care care azi a inplinit varsta de 7 anisori , intrebarea mea e urmatoarea: _ de ce acte as avea nevoie pt ca copilu sa fie in custodia mea legal , pt ca nu ma risc ca in urmatori 2 anii sa vina si sa mil ia pe copil , si de la ce varsta poate copilu decide cu care dintre parinti poate locui

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters257959 , utilizator 18:44, 25 Iulie 2012
In ce temei sa vina si sa vi-l ia? , si in ce temeia pina acum copilul a stat cu ea? , banuiesc in momentul desfacerii casatoriei instatna a dispus stabilirea domiciliului copilului cu mama, iar acum mama doreste sa vil dea dvstra ... care ar fi motivul? , doar dvstra il puteti sti.

[ codul familiei e abrogat]
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Ce vreau sa zic e ca copilu pana acuma a stat si sta inca in momentu de fata cu mama lui care prin acordu meu si cel judecatoresc am hotarat sa ramana ea custode si divortu lam avut prin acord comun la mica intelegere si cu vizitele pt copil , deci ea acuma vazand ca copilu nu se simnte bn si nu e fericit alaturi de ea pt ca copilu doreste sa ramana cu mine a hotarat sami deie mie copilu si ce vreau sa zic e ca tutore legal e ea si peste 2 ani da poate sa mil ea daca io nu am o hartie legala prin care sa dovedesc , intrebarea mea era cum si ce ar trebui sa fac sau ce acte as avea nevoie pt a intra in legalitate cu cresterea si intretinerea copilului.

multumesc
luind in consideratie faptul ca copilul se simte nu prea bine cu mama si ca doreste sa fie cu dvstra, aceiasi intentie avind si mama, incercati sa vorbiti cu dnei si sai explicati ca pentru a prefecta procedura este nevoie de un aviz al serviciului autoritate tutelara.
... chiar vas sugera sa luati legatura cu ei
SERVICIUL AUTORITATE TUTELARA
Contact: Str. Politiei nr. 1 ,
Tel. 021.336.34.92
[codul familiei e abrogat]
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie....partaj.... ContSters199181 ContSters199181 Am hotarat sa divortez....si vreau sa stiu daca el poate castiga custodia copilului in conditiile in care nici unu dintre noi nu avem servici copilul are 3 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa iau copilul cu mine, cum fac? Daffdx Daffdx buna ziua sunt o romanca din italia care stau cu un roman avem 7ani de cand stam amandoi pana acum nu neam casatorit,dar avem un copil impreuna as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)