avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Greseli in certificatul de urbanism
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Greseli in certificatul de urbanism

Buna ziua,

Am ridicat astazi certificatul de urbanism pentru terenul pe care l-am cumparat de curand si am descoperit 2 greseli: numarului CF-ului ii lipseste ultima cifra si domiciliul imi este gresit fiindu-mi trecuta adresa terenului si nu adresa mea din buletin. Voi intampina piedici pe viitor din cauza acestor greseli? Ce ar trebui sa fac? Am asteptat o luna si 3 saptamani pentru eliberarea certificatului, as dori sa evit inca o perioada de acest gen pentru eliberarea altuia.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iuliana_iakob , utilizator 21:12, 25 Iulie 2012
Mergeti la Primaria care a emis certificatul de urbanism cu intabularea si cu copie dupa CI , vi se va elibera un alt certificat
Si va dura oare tot atat de mult? Sau e o procedura mai simpla?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala Kristinika Kristinika Buna seara locuiesc in Iordania si doresc sa ii fac tatalui meu o procura prin ambasada romana din Aman ,pt a putea sa imi scoata certidicatul de nastere al ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit gabi478 gabi478 Buna ziua , Situatia mea este un pic diferita , deoarece pe certificatul de nastere am un CNP iar pe buletin altul , greseala s-a facut in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism pentru teren ana_maria34 ana_maria34 Detin un teren impreuna cu verisorii mei (suntem doi proprietari, terenul fiind impartit in doua parcele). Dorim sa il vindem impreuna, iar agentul imobiliar ... (vezi toată discuția)