avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bancile actionate si pe penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bancile actionate si pe penal?

conditiile care trebuie indeplinite in cazul unei infractiuni:
1.fapta ilicita
2.existenta unui prejudiciu
3.raportul de cauzalitate intre fapta si prejudiciu
4.vinovatia
in situatia in care am semnat un contract de credit ipotecar in care se specifica faptul ca se va calcula un comision in functie de soldul creditului, si incepand cu al doilea an am constat ca de fapt comisionul respectiv se calculeaza in functie de soldul capital ( care reprezinta soldul creditului+dobanda), acest lucru nu indeplineste toate conditiile unei infractiuni?
Nu exista nicio infractiune in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunde societatea???? girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Un sofer al societatii noastre care transporta marfa catre clientii nostrii a accidentat grav o masina. Atat masina noastra cat si masina implicata sunt grav ... (vezi toată discuția)
Daca o firma declarata in faliment poate pastra un numar mare de salariati pe aceasta perioada? pusicat_1 pusicat_1 Lucrez intr-o firma care a fost declarata in faliment in ianuarie 2010.Am restante la salariu de 3 ani si am cerut in nenumarate randuri sa fiu data in ... (vezi toată discuția)
Contract comercial de vanzare-cumparare. ContSters61319 ContSters61319 un contract de furnizare produse medicale. 1. pot pune o dobanda de 2% pe zi in cazul nerespectarii termenului de plata de catre cumparator? 2. in cazul ... (vezi toată discuția)