avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon familial

Sotia mea a intentat divort in luna noiembrie 2011.Termenul este 14 noiembrie 2012.Avem impreuna un copil de 5 ani,care in prezent este la mama mea la tara in vacanta.Ieri,in urma unor discutii sotia nu a mai venit acasa.Nu stiu unde si-a petrecut noaptea.Pot sa depun plangere la politie?

Nu , faptul că soţia dvs. a lipsit de acasă o noapte nu constituie vreo infracţiune. Abandonul de familie presupune cu totul altceva.
Dacă însă avţi motive să credeţi că de pildă i s-ar fi putut întâmpla ceva, puteţi sesiza poliţia , dacă nu aflaţi curând unde este soţia dv., pentru a da de urma ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon de familie sau parasire de domiciliu? ariana03 ariana03 Buna ziua, Acum 2 saptamani, in urma unor discutii cu sotia, aceasta din urma a luat copilul minor si a plecat de acasa. As dori sa stiu ce pot face in ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu gabriel82 gabriel82 Buna ziua!Am o mare problema:sunt casatorit de doi ani si in ultimele luni nu ma mai inteleg cu sotia iar acum doua luni a plecat de acasa si nu mai exista ... (vezi toată discuția)
Custodie copil claudiaalex claudiaalex buna seara . in anul 2002 m-am casatorit , in urma casatoriei in 2003 a rezultat un copil , iar in 2006 ne-am despartit copilu a ramas la mn. de divortat am ... (vezi toată discuția)