avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrebare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrebare

Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am fost absolventa la master anul trecut in vara, apoi mi-am facut pentru indemnizatia de somaj si intre timp am fost angajata din somaj si am facut hartiile pentru a primi patronul subventia de la stat si din martie nu primim niciun raspuns. Credeti ca se va aproba dosarul? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:52, 26 Iulie 2012
Daca v-ati incadrat in termenul de 12 luni de la data absolvirii masterului, in mod normal trebuie ca angajatorul sa beneficieze de facilitate.
1. Cred ca problema AJOFM este ca nu mai au fonduri pentru asa ceva.

2. - Mergeti la Agentia de Somaj si solicitati sa va spuna in ce stadiu se afla cererea depusa.
- Oricum ar fi fost trebuia sa primiti un raspuns in scris sau o decizie de aprobare sau respingere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)
Angajare absolventi conform legii 76/2002 gabriela_cr gabriela_cr Buna ziua. Ati putea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu un lucru? Am citit legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolventii de facultate si master? MARY081968 MARY081968 va rog, daca are cineva informatia...un absolvent de studii superioare, a continuat cu masterul...dupa master putem apela la subventii de la ajofm ? se ... (vezi toată discuția)