avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces sau executare silita ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces sau executare silita ?

Buna ziua,Am cistigat in oct. 2011, dupa 4 ani,un proces cu primaria,sa-mi elibereze o Dispozitie pe Legea 10.Nu au eliberat conform Hotaririi definitive Dispozitia,mi- au cerut alte acte si dupa 6 luni au eliberat in sfirsit Dispozitia !Cind sa o ridic , pentru ca imi schimbasem cartea de identitate care expirase,dar domiciliul era neschimbat,nu mi- au dat- o.Au trecut 60 de zile si inca nu mi-au dat inca Dispozitia asa cum am Hotarirea data de ICCJ.din 2011!
Ce ma sfatuiti sa fac ? Un nou proces prin care sa cer sa plateasca 100 ron /zi de neeliberarii a Dispozitiei,cf. procesului cistigat ?Daca fac proces de executare silita mai dureaza iarasi probabil 1an sau 2 !!! MULTUMESC pentru sfaturi
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:22, 26 Iulie 2012
Daca detineti deja hotarare favorabila,este de preferat sa desfasurati demersuri pentru executarea acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce varianta este mai buna? negut negut Subiect: proces sau executare silita ? Buna ziua,Am cistigat un proces cu primaria,sa-mi elibereze o Dispozitie privind despagubiri pe Legea 10.Au trecut ... (vezi toată discuția)
Executare silita .recuperatori sirbucor sirbucor Am o intrebare in legatur cu o factura telefonica neplatita din 2004la care am fost data catre o firma de recuperatoricu cistigarea procesului in 2008in luna ... (vezi toată discuția)
In urma recursului din data de 09.10.2019 s-a emis o hotarare ... braun braun in urma recursului din data de 09.10.2019 s-a emis o hotarare care nici pina in ziua de astazi nu a fost comunicata partilor din dosar( mai ales intimatului ... (vezi toată discuția)