avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot sa aflu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot sa aflu

Cum pot afla daca pe numele meu partea adversa a depus proprie pe salar, stopaj pe conturile bancare,etc, bineinteles inainte sa primesc bani din strainatate si sa ma anunte banca ca am contul blocat?!
Cel mai recent răspuns: mb.tm67 , utilizator 21:29, 26 Iulie 2012
Va uitati pe portalul instantelor de judecata , dupa judecatoria de care apartineti cu domiciliul si dupa numele dvs, daca s-a depus cerere si s-a incuviintat, de executare silita.
Si cei de la finante trebuie sa faca cerere la judecatori pt poprire?
Legat de conturile bancare blocate depinde de banca, unele suna si te anunta imediat ce au primit poprire, altele nici nu se gandesc, nu te anunta deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare credit catre firma de recuperari c_andreea c_andreea Buna ziua, as dori sa va prezint urmatoarea situatie: in 2007 an luat un credit de nevoi personale si un card de credit de la ING, la care am achitat ratele ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca cata1505 cata1505 Am un credit de nevoi personale in CHF{franci elvetieni}. IN 2010 am fcut o refinantare pe care banca nu arespectat-o. Banca avandut creditul unei firme. Firma ... (vezi toată discuția)
Executare silita? OnofrasRoxana OnofrasRoxana Buna ziua! De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la probleme juridice..Am facut un credit de consum in 2007 de 4000 ron pe 5 ani,am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)