avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura,curatela
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura,curatela

Tatăl meu are 71 ani şi recent a suferit un accident vascular care îi afectează discernământul şi posibilitatea de a se deplasa şi semna acte legate de pensie,arendă,etc ?
Ce pot face eu în calitate de fiică pentru a rezolva aceste probleme ?
Notarul refuză să îmi facă procură dacă nu poate semna,iar pentru curatelă am înţeles că trebuie să aibă discernământ iar el aproape nu ne recunoaşte.ce act juric pot face pentru a semna eu în locul lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:16, 26 Iulie 2012
Va veti adresa instantei pt ca tatal dvs sa fie pus sub interdictie si sa fiti numit tutorele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pe baza de curatela? duta sorina duta sorina Socrul meu a murit,eu si sotul locuim in casa socrilor si dorim sa facem succesiunea.Sotul meu mai are doi frati care sunt de acord sa renunte la masa lor ... (vezi toată discuția)
Mostenire pasi de urmat dupa decesul ambilor parintilor enderalex enderalex buna ziua. am incercat sa citesc legea dar mai rau m-a incurcat, iar anumite proceduri nu sunt descrise in ce am citit. situatia pentru care vreau sa ... (vezi toată discuția)
Imputernicire de la persoana bolnava de alzheimer Valias Valias Buna ziua, As vrea sa ma ajute cineva cu urmatoarea chestiune: Bunicul meu (tatal mamei) este bolnav de Alzheimer. In ultimii zece ani a stat la mama, de ... (vezi toată discuția)