avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... 5.5% asigurari sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

5.5% asigurari sanatate

Buna ziua,
Daca sunt angajata cu contract nedeterminat de munca la o societate dar am, in acelasi tim, venituri si din proprietate intelectuala si din contract de colaborare la ce venituri trebuie platit 5.5% pentru sanatate.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: florinm71 , utilizator 18:31, 18 Ianuarie 2009
Parerea mea este ca sae plateste contributia de 5,5% la nivelul veniturilor realizate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii colaboratori bibiutza bibiutza buna ziua eu nu reusesc sa ma lamuresc cum sta treaba cu contributiile care trebuiesc retinute celor angajati cu conventie civila...codul civil si cel fiscal ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata - in ce categorie de activitate ma incadrez? gabone88 gabone88 Sunt inginer angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Sunt Expert Tehnic Atestat de Ministerul Transporturilor si inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Pfa obligatii fiscale alecramm alecramm buna ziua , am mai avut aceasta intrebare si am uitat sa fac precizarea PENSIONAR - PFA cu contract de servicii va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)