avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate apa un lucru vital
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

apa un lucru vital

m am mutat la bunica unde nu este apa decat la program dar si acesta nu este respectat ce pot face in care bunica mea este la pat si este dependenta de apa tot timpul ,in cazul meu mai sunt cca.500 persoane autoritatiile vin cu tot felul de scuze si timpul trece si nu se face nimic ,iarna trecuta a fost inghetata toata iarna pana in primavara si s a carat de la o pompa care se afla la 300 m de mine si asta cand curgea.nu inteleg cum este posibil asa ceva in 2012 comuna se cheama MISLEA com. SCORTENI ce se poate face pt. un rezultat pozitiv in aceasta privinta ,eu una nu mai pot trai un felul acesta
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 20:24, 26 Iulie 2012
E trist, este foarte adevarat, numai ca noi, oamenii, comunitatea in general, ne-am indepartat de multe lucruri. Nu suntem uniti, ne lipseste motivarea, ne lipseste avantul, initiativa, mereu asteptam sa ne faca altii treaba, mereu asteptam sa vina cineva... Noi cum ne unim sa ne rezolvam problemele? Cum reusim sa ne intelegem unii cu altii, cum reusim sa fim coerenti si sa ne exprimam dorintele ca sa putem fi intelesi? Aici stau problemele noastre si poate undeva, incet, incet, prin 3010 vom vedea si noi ca avem ceva din multele probleme pe care le avem rezolvate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pompe de presiune preluate de asociatie catalincf catalincf -bloc nou cu apa contorizata individual si contract individual. -apa nu ajunge cu presiune la etaj 5/5. Dezvoltatorul ha hotarat sa puna pompe de presiune ... (vezi toată discuția)
Complex rezidențial cu probleme la canalizare. are administrația obligația de a anunța locatarii de sistarea apei reci? florrinn florrinn Buna ziua Locuiesc intr-un complex unde sunt tot felul de probleme de canalizare, se opreste apa foarte des, banuiesc ca in regim de urgenta fiind pompe ... (vezi toată discuția)
Probleme finisaje cu o locuinta noua marin@ marin@ Buna seara! Am si eu o problema si va rog daca se poate sa ma ajutati. Am achizitionat de cateva luni un apartament intr-un bloc nou din ilfov. Atunci cand ... (vezi toată discuția)