avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire valabilitate punct de lucru si inchidere ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire valabilitate punct de lucru si inchidere punct de lucru

Buna ziua,

Care ar fi modalitatea si ce formulare ar trebui sa completam pt prelungirea unui punct de lucru in care avem si activitatii autorizate si de asemeanea sa inchidem un alt punct de lucru in care avem o alta activitate autorizata?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:33, 27 Iulie 2012

Pentru prelungire punct de lucru:
1. cerere depunere/mentionare acte
2. extras CF
3. contract inchiriere/comodat
4. act aditional contract inchiriere/comodat

Pentru inchidere punct de lucru
1. cerere mentiuni
2. hotarare AGA
3. anexele la CUI in original
Multumesc,

Care este urmatoarea procedura dupa ce se elibereaza modificarea la ORC cu privire la inchiderea punctului de lucru in care am avut casa de marcat? se mai depune ceva la adm. financiara? este un formular anume?
Da, trebuie sa depuneti la organul fiscal o cerere de radiere insotita de documentele probatoare ca ati inchis punctul de lucru si o copie dupa procesul - verbal de predare a memoriei fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Radiere pct de lucru just.rain just.rain Cum radiez un punct de lucru infiintat prin actul constitutiv? Trebuie oricum sa-l actualizez pt ca se muta sediul si se schimba adm, e ok daca mentionez si ... (vezi toată discuția)