avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... corectare gresala pe titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

corectare gresala pe titlul de proprietate

In Titlul de Proprietate ,CNP -ul proprietarului are o cifra gresita ;
Cum ne sfatuiti sa actionam pentru corectare ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 14:58, 27 Iulie 2012
Adresati-va institutiei care a emis titlul. Fiind vorba despre o eroare materiala, pot face mentiune pe titlu si astfel sa indrepte greseala. Daca intampinati probleme pe aceasta cale, ramane actiunea in fata instantei.
Anexati la petitia pe care o veti formula si depune la sediul Prefecturii Titlul de proprietate in original si copii legalizate sau xerox (cu mentiunile ''conform cu originalul, numele si prenumele, data si semnatura olografa) dupa acte de stare civila (certificat de nastere, de stare casatorie daca este cazul), chiar si carte/buletin de identitate.
Pentru alte detalii adresati-va initial Institutiei Prefectului.
Vi se va emite Titlul de proprietate corect in continut, dar ''Duplicat''.
Va sfatuiesc sa va ''inarmati'' cu multa rabdare. In situatia mea ( nume gresit, 6 caractere in loc de 8), am ridicat Titlul Duplicat dupa circa 4 ani.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2012
eraz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help !! copie titlu de proprietate theathea theathea Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. ... (vezi toată discuția)
Corectie titlu de proprietate nicusorfortuna nicusorfortuna Buna seara. Cum se procedeaza in cazul in care titularul (decedat) titlului de proprietate are o litera gresita la nume? In ce baza se face corectia si cui ... (vezi toată discuția)
Problema titlu de proprietate Marius77777 Marius77777 Cu doua luni inainte sa moara, tatalui meu, primarul din comuna, i-a luat titlul de proprietate pe casa si teren, spunandu-i ca este o neregula si trebuie ... (vezi toată discuția)