avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumpar dar nu pot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumpar dar nu pot

am in fata un extras de CF care la sarcini nu are mentionat nimic(o parte dintrun imobil, un ap.).notarul cere contractul de vinzare si observa ca imobilul a fost cumparat cu legea 112 si desi au trecut cei 10 ai de interdictie, cere notificari de la primarie, notificari in care se mantioneaza ca intreg imobilul este revendicat de la stat inca din anul 2001,nefiind solutionat pina astazi.revendicatorul(care este actualmente decedat) nu a chemat in judecata pe proprietarul care a cumparat o parte din imobil(1 ap.).de ce nu se poate cumpara vinde acest ap daca la sarcini nu este mentionat nimic si perioada de 10 ani precum prevede legea 112 a expirat.care este temeiul legal care interzice actualmente aceasta tranzactie ? (motivatia notarului neargumentata).cine ma poate ajuta sa obtin acest imobil ?pentru alte amanunte necesare clarificarii le pot furniza.e-mail wirtej@yahoo.com.
doamna av. Ileana Schwarz scuzele mele


ma judecati gresit la fel cum eu am crezut ca am scapat de problema.
va rog sa ma scuzati dar nefiind de meserie sil neinformat am crezut ca asteptarile s-au terminat.daca am gresit undeva va rog sa ma scuzati si gresala vine de la necunoasterea acestui hatis de legi care i-mi sunt straine.APRECIEZ FORTE MULT AJUTORUL PRIMIT si MULTUMESC TUTUROR PENTRU AJUTORUL DAT PE ACEST FORUM.sincer nu vad dedesubturile acestei probleme si poate sunt entuziasmat si am crezut ca odata cu publicarea modificarii la legea 10 am cam scapat de probleme,daca am intales gresit nu e vina mea,am apelat cu incredere la acest forum si nu pot sa nu multumesc celor care ma ajuta.
cu stima si regret ca am fost intales gresit. wirtej
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2009
wirtej, utilizator
Nu am inteles exact unde este lipsa de apreciere sau care a fost problema intre cei doi de mai sus, oricum, cert era ca eu cred ca proprietarul trebuia sa intervina in dosar.
In rest, nu putem da solutii, cum sta dosarul nu stim, daca o fi fost suspendat, solutionat etc.
Asa incat, atat v-am putut sprijini in lipsa de acte si dosar... Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112 "vesnica" wirtej wirtej am in fata un extras de CF care la sarcini nu are mentionat nimic(o parte dintrun imobil, un ap.).notarul cere contractul de vinzare si observa ca imobilul a ... (vezi toată discuția)
Oug 40/1999 privind protectia chiriasilor sorin_g sorin_g Cui se adreseaza art.44 din OUG 40/1999? Eu am inteles ca art.44 din OUG 40/1999 se refera la interdictia de instrainare doar a imobilelor nationalizate, ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil nationalizat d92/19950 termen prescriptie 30 ani Iuha Adrian Adrian Iuha Adrian Adrian La depunera.actiuni de revendicare a imobilului in baza art 480 ,mandatarul a depus o procura care reprezinta pe "mostenitor ? " care se referea la ... (vezi toată discuția)