avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

fica mea a terminat facultatea,dar refuza sa-mi aduca adeverinta pt a o prezenta angajatorului pt sistarea pensiei alimentare.imi spune ca merege la toamna la masterat si eu sa-i platesc mai departe pensie alimentara,dar eu cred ca ea minte doar pt a primi in continuare pensie.locuieste in concubinaj cu un baiat si a mai si lucrat pe perioada cat a fost studenta,ce pot eu sa fac?VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ContSters232881 , utilizator 12:16, 3 August 2012
Angajatorul nu poate sa sisteze pensia de intretinere chiar daca fiica dvs.v-ar aduce o adeverinta din care sa rezulte ca si-a finalizat studiile, prin urmare fara o hotarare judecatoreasca de sistare a pensiei de intretinere, angajatorul va popri in continuare venitul dvs.

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
multumesc mult pt raspuns.ea spune ca vrea sa urmeze masterul,din toamna,dar daca este o forma doar ca sa mai primeasca cateva lunii de pensie si minte?vreau sa stiu,daca se angajeaza sau se casatoreste,mai sunt obligata la plata pensiei de intretinere?
Daca se angajeaza, deci nu va mai fi in nevoie, dvs. ca parinte nu mai aveti obligatia de a plati pensia. Oricum, in orice situatie va trebuie hotarare judecatoareasca de suspendare a pensiei.
MULTUMESC DIN SUFLET PT RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara dupa 18 ani buna ziua,sotul meu are o fica dintr-o casatorie anterioara care a implinit 18 ani in 20 martie 2011,as dorii sa-mi spuneti in ce conditii este obligat in ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere pana la terminare studiilor! prodigy prodigy Buna ziua! Firma mea are un angajat care este obligat la plata pensiei de intretinere pentru fica sa pana la terminarea studiilor. Totodata exista o ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere Pasarica Tiberiu Pasarica Tiberiu Buna seara, cu respect va rog sa binevoiti a ma ajuta in rezolvarea unei situatii create. Din prima casatorie a rezultat fica mea in varsta de 21 ani careia ii ... (vezi toată discuția)