avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... conflict cu pagubitul RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

conflict cu pagubitul RCA

mam tamponat cu o masina,eu am fost vinovat,respectivul vrea sa ma dea in judecata sai repar masina,,da iam dat asigurarea ,ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: dancraiova , utilizator 20:17, 3 August 2012
Trebuia sa mergeti la asigurator pentru a aviza dauna (impreuna cu ambele masini) si pentru intocmirea constatarii amiabile si a constatarii avariilor produse.Daca pagubitul refuza, mergeti singur si faceti avizarea la asiguratorul RCA, care va va sfatui in continuare.
Si o constatare a politiei rutiere ar fi fost de ajutor.
:offtopic: Interventie moderator:
Spre deosebire de alte forum-uri/blog-uri, aici este suficient un titlu semnificativ si continuarea unui dialog pe acelasi subiect, prin actionarea butonului "Raspunde".
Multumesc pentru intelegere!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2012
nucu$, utilizator
daca asigurarea a fost buna si probabil ai avut asigurare la carpatica procesul o sa dureze cam 20 de luni unde de reparat o sa o repare dar cind iti trece pofta de masina. deci nu-ti face probleme nu ceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum repar masina??? invmona invmona Tot nedumiriti am ramas in privinta platii asupra daunei care ne-a fost provocata fara voie.Deci sa fiu mai explicita:accidentul s-a produs din cauza ... (vezi toată discuția)
Contraventii rutiere/tamponare cu avarii aveugenman54 aveugenman54 ***dupa o tamponare din vina/culpa/ recunoscuta a lui \"x \"si semnarea intelegerii amiabile/formular/ de ambii soferi, acelasi\" x \"refuza fara un motiv ... (vezi toată discuția)
Dupa doua luni si jumatate de la accident mi se solicita despagubiri elenastanciu elenastanciu Buna ziua, Am urmatoarea problema:in 29 sept.2011 am lovit o masina care a lovit o alta si aceea,la randul ei pe alta;nimeni nu a suferit nicio vatamare ... (vezi toată discuția)