avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mi-a ridicat graul cu o copie dupa titlul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mi-a ridicat graul cu o copie dupa titlul de proprietate,Va rog sa ma ajutati, multumesc!

Buna ziua, am o problema si nu stiu ce sa fac, am avut grija de bunica mama tatalui meu, aceasta a murit si mi-a lasat mie casa si pamanturile ei, tata a mai avut doi frati din care treaieste dor unul in prezent, acum , o parte din pamant l=am dat in arenda, nu stiu de unde a avut fratele tatei o copie dupa titlul de proprietate al bunici pentru ca s-a prezentat cu aceasta copie si mi-a ridicat dreptul meu._( graul).
Mentionez ca : eu detin acest titlu, eu platesc impozit, eu am avut grija de ea, mie mi-a lasat bunica.
Ce pot sa fac in acest sens, sa-l dau in judecata pentru ca mi-a furat un drept al meu, sa depun o plangere penala.
Va rog din suflet sa ma indrumati si sa ma ajutati in aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: emilia_07 , utilizator 00:40, 21 August 2012
Bineinteles ca arendasul e vinovat.

In masura in care stia ca sunt mai multi proprietari iar fratele care s-a prezentat sa ridice produsele nu avea procura notariala in acest sens din partea dvs., trebuia sa-i elibereze doar cantitatea aferenta partii lui.

Cred ca impotriva acestuia trebuie sa actionati. Va prezentati sa va luati produsele la care aveti dreptul iar daca refuza, il puneti sa consemneze in scris motivele.

Acesta, trebuie sa recupereze de la fratele dvs. produsele date in plus pentru care are dovezi. O poate face, inclusiv, din productia anului urmator.
va multumesc frumos pentru raspuns! arendasul stie ca suntem doi copii, insa nu stiu ce la- determinat sa accepte acest lucru, voi afla cat de curand, cand ii voi cere socoteala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament bunici/succesiune/taxa succesorala/asigurare locuinta ContSters156394 ContSters156394 [b]Speta[/b]: bunicii mei(parintii tatalui) sunt proprietarii casei si ai terenului(curte+gradina)(prin act de v-c). Casa este impartita, prin constructie, in ... (vezi toată discuția)
Mostenire Alexandru Terec Alexandru Terec Bună seara. Tatăl meu a decedat în urma cu 4 ani. In satul natal al tatălui, a rămas o casa cu gradina care a aparținut bunicilor mei. Aceștia i-au ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire xenia_mn xenia_mn Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : Mostenire de la parinti nedezbatuta de foarte multi ani . (Proprietatea este atestata doar de testamentul ... (vezi toată discuția)