avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara student
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara student

Fiica mea a terminat liceul si a fost admisa la facultate. Tatal ei i-a platit pensia alimentara pana la 1 iunie si nu mai vrea sa-i plateasca decat incepand cu data de 1 octombrie, data la care incepe anul universitar. El este obligat sa plateasca si pe perioada verii? Cum procedeaza in acest caz, ce ar trebui facut, concret?
Cel mai recent răspuns: olivia2012 , utilizator 19:42, 1 August 2012
Numai instanta poate aprecia ca fiica se afla in nevoie si ca tata datoreaza pensie
si cum se procedeaza in acest caz? pe ce baza instanta apreciaza acest lucru?cum procedeaza studentul care se afla in aceasta situatie? as dori raspunsuri concrete ca sa stiu cum procedez ptr ca un student nu se poate intretine singur pe perioada verii!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce statut a avut copilulu meu in septembrie 2008? elev sau student??? ana123 ana123 Copilul meu a terminat in vara anului 2008 liceul. Este deja student in anul I. I s-a platit pensie alimentara pana la 31 august 2008. Anul universitar a ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere jenip1 jenip1 un tanar de 22 ani, urmeaza sa sustina examenul de licenta in iulie 2016, la terminarea a 4 ani de studii superioare. 1. pana in ce luna trebuie tatal sa ii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara eduard08 eduard08 buna ziua sotul meu are o fata care acum are 20 de ani .i-am platit pensie alimentara pana a terminat liceul .nu s-a dus la facultate dupa ce a ... (vezi toată discuția)