avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut 30 zile

Din pacate problema mea este in urmatorul fel: deplasandu-ma catre localitatea Slobozia, jud. Ialomita, intr-o comuna, in zona de actiune a indicatorului depasirea interzisa, de pe un drum laturalnic, a aparut o masina in fata mea, care fara sa aproximeze daca are timp sau nu sa intre pe drumul principal, a intrat, iar in aceasta situatie am considerat ca nu am destul timp si spatiu pentru franare si l-am depasit fara a semnaliza manevra. Am fost oprit de catre un politist care statea langa masina m.a.i., masina la care era montat un detector radar. In urma acestei depasiri mi-a fost retinut permisul de conducere 30 de zile si am fost sanctionat contraventional. Ca martor asistent nu a semnat nimeni in procesul-verbal pentru ca eram doar eu si politistul. Ce ma sfatuiti sa fac in cazul acesta?..mentionez ca permisul imi este necesar pentru servici, zilnic.
Cel mai recent răspuns: Brezae , utilizator 21:22, 2 Decembrie 2012
Astazi am fost la judecatorie sa ridic certificatul de grefa. Prezentandu-ma cu el la politia rutiera am aflat ca acesta nu este valabil deoarece nu este specificat proces-verbal impotriva caruia a fost facuta plangerea.#-o
Mi-a fost admisa plangerea contraventionala, cu drept de recurs in 15 zile. Ce urmeaza acum sa fac?
Nici un raspuns?..:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde imi ridic permisul suspendat in alta localitate? Andreiysu Andreiysu Buna seara. Am contestat in instanta un proces verbal de contraventie cu sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile (abuziva ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contestat tesculadaniel tesculadaniel buna ziua,am urmatoarea intrebare: am contestat la judecatorie un proces verbal care avea ca sanctiune amenda si suspendarea permisului de conducere.la politia ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere 30 zile. iriiri iriiri Buna ziua, Am o intrebare legata de recuperarea pemisului de conducere care a fost suspendat pe motiv de depasire neregulamentara.La constatarea abaterii nu ... (vezi toată discuția)