avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie

buna ziua, as dori sa stiu cum se face calculul indemnizatiei de crestere copil tinand cont ca eu ultimile 4luni de sarcina am fost preluata de casa de asigurari deoarece firma la care am lucrat a intrat in insolventa.
Cel mai recent răspuns: amelia20100 , utilizator 15:05, 30 Iulie 2012
da firma fiind in insolventa m-a preluat casa de asigurari de sanatate si pana in octombrie cand voi naste ei imi vor plati concediile medicale.intrebarea mea este cum se va face calculul indemnizatiei : dupa ultimele 12luni lucrate sau 12iluni nainte de nastere?
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2012
amelia20100, utilizator
venitul meu net a fost de 1250lei si presupun ca voi lua mai mult de600lei indemnizatie.
Indemnizatia pentru CCC se calculeaza pe baza veniturilor nete din cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (adica inainte de nasterea copilului)
multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Christiana30 Christiana30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Ma aflu in concediu crestere copil si am ales initial varianta de indemnizatie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul de crestere el copilului? loredanarusnac loredanarusnac Buna ziua. Am si eu mai multe nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Sunt insarcinata in saptamana 33,data nasterii ar fi maxim 20 ianuarie,dar ... (vezi toată discuția)