avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale \"lichidare\" de la fosta firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

"lichidare" de la fosta firma

Buna ziua ,as dori sa va intreb cum as putea sa imi primesc banii de la fosta firma la care am lucrat(am plecat de acolo in 16.05.2012,am stat in preaviz 20 de zile lucratoare conform legii ,fara sambata si duminica,dar nu am primit nici o foaie de lichidare,am sunat la fostii patroni chiar am vorbit si cu jurista firmei si eu tot nu am primit nici un raspuns).Mentionez ca firma mai trebuie sa imi plateasca doar zilele de concediu pt. jumatatea de an 01.01.2012-15.05.2012.Daca exista vreo lege care sa oblige firma sa imi plateasca aceste zile si sa imi trimita "lichidarea"va rog sa imi spuneti.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 13:57, 30 Iulie 2012
In loc sa sunati ar fi mai bine sa va adresati in scris societatii respective, asigurandu-va astfel si un inceput de dovada, in situatia in care lucrurile nu se vor desfasura chiar amiabil.
Nu uitati sa transmiteti scrisoarea cu confirmare de primire(deci prin posta, si nu dusa la sediul societatii)
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2012
ContSters259670, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz gaby2005 gaby2005 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea... pe data de 31.05.2010 am depus cerere de demisie fara preaviz.... tin sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Foaie lichidare razvan2424 razvan2424 Buna seara! Am o mare neclaritate in ceea ce priveste incetarea CIM. Mi-am anuntat intentia de incetare a CIM cu acordul ambelor parti, fapt pentru care am ... (vezi toată discuția)
Sunt calcata in picioare!!! va rog ajutati-ma! paulita2010 paulita2010 Buna ziua! Sa trec direct la SUBIECT......Lucrez la o firma,ca vanzatoare din data de 01.08.2008.Cu programul respectiv: o saptamana lucram de luni pana ... (vezi toată discuția)