avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proba video considerata proba in proces.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

proba video considerata proba in proces.

Buna,am si eu o intrebare poate fi considerata proba intr un proces,inregistrarea video?sau se poate deschide un proces impotriva cuiva doar pe baza unei inregistrari video:(
sau daca prietenul meu a lucrat intr un magazin cu fosta lui sotie si aceasta a furat,poate fi tras si el la raspundere
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:29, 30 Iulie 2012
daca este vorba de un proces penal, filmarea se poate folosi ca proba in dosar. depinde cit de relevanta este filmarea raportata la fapta comisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informații obținute din telefonul personal folosite ca probă la divorț florianbulancea florianbulancea Soția mi-a sustras din telefonul personal o înregistrare personala cu un medic psihiatru și o folosește împotriva mea într-un proces de divorț! Cum ma ... (vezi toată discuția)
Furt din casa de marcat? bună ziua, aș dori să vă relatez următoarea intamplare: ... Andy080 Andy080 Bună ziua, Aș dori să vă relatez următoarea intamplare: prietena mea lucrează ca lucrător comercial, iar de curând a fost dată afară. Motivul este ... (vezi toată discuția)
Proba video in noul cod penal adrianfm67 adrianfm67 Am fost nevoit sa filmez intrun apartament in care sint coproprietar abuzurile celuilalt proprietar,inclusiv abuzurile si santajul la care eram supus de catre ... (vezi toată discuția)