avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariata in preaviz, angajata pe perioada determinata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariata in preaviz, angajata pe perioada determinata - gravida

Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema : am o angajata care a intrat de astazi in preaviz , are contractul pe perioada determinata care expira in septembrie . Dupa ce a fost anuntata ca nu o sa mai lucreze a adus adeverinta de la medic ca este gravida. Ce obligatii am eu ca si angajator ?Sau ea ce drepturi are ca si angajata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: dyababy , utilizator 19:46, 30 Iulie 2012
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediata si insarcinata Serban M Serban M Buna ziua, ce se poate face in contextul in care, din pauza pandemiei de Covid 19 societatea la care lucrez m-a informat ca sunt concediata conform art 65, 66 ... (vezi toată discuția)
Angajatorul m-a dat afara ca sunt insarcinata Cric_v Cric_v Buna ziua, Am inceput ctr de munca pe data de 19 aug. Apoi am aflat saptamana trecuta, pe 20.09 ca sunt insarcinata si mi-am luat adeverinta de la medicul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba - salariata insarcinata Loredana_84 Loredana_84 Pot inceta contractul de munca al unei salariate in perioada de proba, atata vreme cat e insarcinata? Mentionez ca nu ne-a adus inca la cunostinta in scris de ... (vezi toată discuția)