avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Micsorare pensie intretinere ( tata in spania)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Micsorare pensie intretinere ( tata in spania)

Buna ziua,

Am 2copii minori ptr.care am obtinut pensie de intretinere dupa un proces de divort in Romania, tatacopiilor este in Spania s-a tinut cont de veniturile lui de acolo. De curand insa ne-am trezit cu citatie, tata solcita micsorare pensie pe motiv ca au scazut veniturile , fara sa mentioneze veniturile actuale sau sa faca dovada veniturilor actuale. Eu banuiesc ca lucreaza fara acte insa nu stiu cum as putea dovedi mai ales ca eu locuiesc Ro. As vrea sa solicit instantei sa faca verificari in Spania a veniturilor lui, e posibil? Solicit asta prin intampinare pana la primu termen sau ?
Multumesc ptr. ajutor!
Cel mai recent răspuns: claudiaapopii , utilizator 16:22, 1 August 2012
Puteti solicita ca instanta sa faca adresa angajatorului/fostului angajator sa comunice veniturile lui sau la organele financiare de acolo sa comunice veniturile.Insa aveti nevoie de adresa exacta a institutiei si denumirea ei.Puteti cere si prin intampinare aratand probele ce doriti s fie administrate.
Formulati intampinare si precizati ceea ce considerati.

Daca el nu va dovedi ca nu mai lucreaza in acel loc va pierde procesul.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort din spania cu pensie alimentara 150 euro/luna cipriantm cipriantm Buna ziua Va rog foarte frumos daca se poate sa ma lamuriti in doua aspecte cu privire la un proces de divort din Spania. Am deschis primul proces de ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Livica Livica In actiunea de micsorare pensie de intretinere deschisa de fostul meu sot s-a dat o noua amanare si printre motive unul este urmatorul: Se va cita ... (vezi toată discuția)
Divort rafacarla87 rafacarla87 Ma numesc Alexandra ,locuiesc un Spania.acum un an jumate al facut cerere de divort aici dupa o despartire de sotz prin o plangere faculta la politie pt ... (vezi toată discuția)