Am 2copii minori ptr.care am obtinut pensie de intretinere dupa un proces de divort in Romania, tatacopiilor este in Spania s-a tinut cont de veniturile lui de acolo. De curand insa ne-am trezit cu citatie, tata solcita micsorare pensie pe motiv ca au scazut veniturile , fara sa mentioneze veniturile actuale sau sa faca dovada veniturilor actuale. Eu banuiesc ca lucreaza fara acte insa nu stiu cum as putea dovedi mai ales ca eu locuiesc Ro. As vrea sa solicit instantei sa faca verificari in Spania a veniturilor lui, e posibil? Solicit asta prin intampinare pana la primu termen sau ?
Multumesc ptr. ajutor!
Puteti solicita ca instanta sa faca adresa angajatorului/fostului angajator sa comunice veniturile lui sau la organele financiare de acolo sa comunice veniturile.Insa aveti nevoie de adresa exacta a institutiei si denumirea ei.Puteti cere si prin intampinare aratand probele ce doriti s fie administrate.
Divort
rafacarla87
Ma numesc Alexandra ,locuiesc un Spania.acum un an jumate al facut cerere de divort aici dupa o despartire de sotz prin o plangere faculta la politie pt ... (vezi toată discuția)