avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Service Camioane
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Service Camioane

Buna ziua.
Tin sa mentionez ca detin un parc de 60 de camioane SCANIA , si detin un teren de 15000 de mp.As vrea sa stiu si eu in ce masura daca se poate si cum se poate sa accesez fonduri europene pt construirea unui service pentru uz propiu si a unei statii de carburanti tot pentru uz propriu.Service-ul ar consta in felul urmator : 2 linii cu canal dintre care una sa fie echipata cu tren mobil pentru lucrarile la motor , cabina etc ... si inca o linie pentru servicii de vulcanizare si reglare a unghiurilor.M-ar interesa si ideea pentru 2 cabine de spalat camioane bineinteles robotizate si nu in ultimul rand statia de carburanti la care sa poata alimenta 4 camioane deodata.Iar restul terenului sa fie amenajat ca o parcare pentru intreaga flota de camioane. Tin sa mentionez ca firma este SRL si a fost infiintata in anul 1993 si a lucrat incontinuu fara intreruperi.Din cate am inteles si am facut un calcul estimativ investitia s-ar ridica peste 1.5 milioane euro.
In concluzie , este posibil sa pot accesa fonduri europene si daca da in ce masura.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 23:44, 1 August 2012
Pentru societatile cu activitate de transport este accesibila doar masura 312 a PNDR cu maxim 100000 euro,in mediul rural si care trebuie sa fie micro-intreprindere , conform legii 346/2004. Poate fi de asemeni si start-up care sa aiba cod caen 4520 Întreţinerea şi repararea autovehiculelor.
Detalii gasiti aici:
[ link extern ]
Aham , dar nu e in mediul rural este in parcul industrial al orasului , nu as putea accesa mai mult de 100000 de euro ca as avea nevoie de un ajutor mai mare pentru modernizare...mai stiu pe cineva care a facut in mare parte acelasi lucru pe care il doresc si eu si a luat in jurul a 800000 de euro dar cred ca s-a incadrat la alte obiective ca si mine
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2012
Laurentiu06, utilizator
Luati legatura cu acea persoana ca sa vedeti conditiile in care a obtinut acei bani....
care a facut in mare parte acelasi lucru pe care il doresc si eu
poate fi o mare diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre fonduri nerambursabile. APN APN Buna ziua,am o spalatorie auto si vulcanizare caen 4520,pot beneficia de fonduri nerambursabile,pentru investitii?;si daca da, cui ma pot adresa?Multumesc. (vezi toată discuția)
Un pfa.poate accesa fonduri europene(nerambursabile)? orwo orwo sunt pfa taxi de 15 ani , pot accesa un fond pentru a achizitiona un autoturism electric? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)