avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cazier

buna seara
Daca am primit 2 luni de inchisoare cu executare care sa transformat in 2 ani si 2 luni suspendare conditionata dupa cat timp se sterge din cazier?
Cum anume s-au transformat? Nu aţi primit direct pedeapsa cu suspendarea executării pedepsei? Fiindcă dacă a fost aşa, la cele 2 luni cât este pedeapsa se mai adaugă încă 2 ani şi cei 2 ani şi 2 luni reprezintă termen de încercare pentru condamnat. La expirarea acestui termen , condmantul va fi reabilitat de drept, dacă în acest teremn nu mai comite alte infracţiuni, care ar putea condce la revocarea beneficiului suspendaării executării , şi apoi executarea în întregime a pedepsei , în penitenciar .
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Da asa a fost cum ati zis.Inseamna ca dupa 2 ani si 2 luni cazierul o sa fie curat?
Da, dacă veţi îndeplini toate condiţiile, reabilitarea va opera în temeiul legii, adică veţi reabilitat de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier judiciar hadrian74 hadrian74 In cursul lunii februarie 2011 am fost depistat de agentii de politie conducind autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice, avand o ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca aramisadrian aramisadrian Va rog sa-mi spuneti cum si cind pot sa ma reabilitez(sa mi se stearga din cazier infractiunea) in situatia urmatoare: Am fost condamnat prin sentinta penala ... (vezi toată discuția)
Cazierul!? maripop maripop am si eu o intrebare. probabil ca mai e un topic de acest gen in form doar ca eu nu l-am gasit asa ca imi cer scuze ca am deschis unul nou... daca am o ... (vezi toată discuția)