avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca

la cat timp de la finalizarea unui proces trebuie primita acasa hotararea judecatoreasca prin care se anunta concluziile procesului? au trecut doua luni de cand am fost instiintata de avocatul meu ca procesul s-a incheiat favorabil noua si inca nu am primit nimic, nici o hartie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:05, 13 Ianuarie 2009
Ar cam trebui sa o primiti.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit hotararea judecatoreasca dupa ce am pierdut procesul cu politia rutiera kmly kmly buna seara! am pierdut procesul cu politia rutiera(suspendarea permisului pentru 1 luna,trecut pe rosu la semafor), dar nu am primit nici o instiintare ... (vezi toată discuția)
Timp maxim comunicare hotarare judecatoreasca utiliyator utiliyator Buna ziua In data 20 octombrie am avut o prima infatisare in un proces contencios administrativ de anulare act administrativ. Pe portalul just. ro/dosare ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere Gabi22 Gabi22 Buna seara. Am avut proces la care nu mam prezentat din probleme personale in data de 2.11.2011 sa amanat pentru data de 9.11.2011 pentru \"neacordare de ... (vezi toată discuția)