In data 20 octombrie am avut o prima infatisare in un proces contencios administrativ de anulare act administrativ. Pe portalul just. ro/dosare este facuta publica solutia insa nu am primit la domiciliu, prin posta, hotararea judecatoreasca. Am telefonat pe 23 noiembrie dupa o luna si mi s a spus ca nu este scrisa si ca nu e nici o problema vine ea cand ...vine, sa astept. Dar TIME IS MONEY iar criza si ma afecteaza necomunicarea
Care este timpul maxim in care ar trebui sa fie expediata hotararea judecatoreasca am un prejudiciu financiar foarte mare si nu pot dovedi solutia favorabila mie deoarece nu am primit hartia care sa ateste acest fapt.
Va multumesc!!
Certificatul de grefa se poate obtine pe loc personal , pot trimite cererea prin posta sau cum?
N am mai fost asa intr o situatie.
Inca o data, va multumesc pentru raspunsul prompt, doamna avocat.
Pentru eliberarea certificatului de grefa este nevoie de cerere, taxa de timbru de 1 leu si timbru judiciar (0.30 lei daca nu gresesc).
Se depune personal la instanta care a solutionat cererea si se elibereaza cam in 2 zile. Eu am reusit sa obtin si in aceeasi zi insa nu era f aglomerat.
Permis auto
Chiose101
am permisul suspendat in judetul buzau. eu sunt din ploiesti
am depus contestatie dar nu am timp sa ajung la buzau sa imi ridic certificatul de grefa si ... (vezi toată discuția)