avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... drept de a conduce
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

drept de a conduce

in data de 18 aug.2012,imi expira suspendarea de a conduce autovehicule .aceasta data cade intr-o sambata.intrebarea este:de cand am dreptul de a conduce?din data de 19 aug. sau din 20 aug.:sa merg in data de 17 la politie,si,poate vor fi mai milosi si-mi vor inapoia permisul?
cu multumiri anticipat.cristi.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:12, 3 August 2012
un raspuns onest si la locul lui!
oricum in data de 19 aug. am sa conduc deoarece am pierdut fffffffff.mult!
multumesc mult si mai astept raspunsuri.
conduc sau nu conduc in data de 19aug?
cu stima si mii demultumiri ,anticipat,cristi,craiova.
Doar pentru ca nu va convin asta nu inseamna ca celelalte raspunsuri nu sant oneste sau nu sant la locul lor,dvstra daca aveti aceasta capacitate ati putea sa discerneti dintre raspunsurile primite si sa procedati ca atare lasand deoparte comentariile neadecvate.
salutam,
chiar nu-mi poate spune nimeni de cand pot conduce?vineri pe 17 aug. voi merge la sediul pol.rutiere si-am sa vad ce raspund ei.
cu stima,cristi
De fapt intreaba-te singur, cand poti conduce un "automobil" ?, desigur in momentul in care ai un permis de conducere in "buzunar", ... il "AI" ? ..., ce poate fi mai simplu.
ca sa nu mai pierzi timpul iti pot confirma ca nu ti se va restitui permisul in ziua de vineri daca sfarsitul perioadei de suspendare pica sambata sau duminica.
am fost in aceeasi situatie, a cazut intr-o sambata si am intrebat la politie daca il pot ridica vineri la sfarsitul programului cu promisiunea de a nu conduce :pleasantry:.
e o chestie normala, nu are nicio legatura cu programul politiei ca nu-i non-stop!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema restituire permis conducere Alintatu1234 Alintatu1234 Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul pentru o perioada de 30 de zile (nerespectarea semnalelor agentului rutier). Am plecat fara sa-mi faca semn ca pot sa ... (vezi toată discuția)
Permis auto bogmim bogmim Buna ziua,as avea si eu nevoie de o lamurire legata de permis. Astazi imi expira suspendarea permisului si maine ar trebuie sa ma duc sa mi-l ridic. Fiind ... (vezi toată discuția)
Conducere cu dovada inlocuitoare a permisului de conducere expirata CostiS CostiS am si eu o problema mai delicata. in aprilie am avut un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei doamne si permisul de conducere a fost retinut pana ... (vezi toată discuția)