avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce patesc daca am facut o adresa de mail cu numele ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce patesc daca am facut o adresa de mail cu numele altei persoane si am trimis mesaje?

Ce risc daca am facut o adresa de mail falsa (spoofing) folosind numele unei persoane si am trimis un mail la alta persoana. Am fost amenintata ca voi fi reclamata.

Citeste mai mult: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:24, 31 Iulie 2012
Daca e-mail-ul a produs consecinte juridice, fapta dumneavoastra ar putea fi incadrata in art. 48 din legea 161 din 2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals informatic ContSters88252 ContSters88252 buna ziua am facut o adresa de mail cu numele unei persoane si am trimis mai apoi cateva mail-uri in numele acelei persoane la niste ... (vezi toată discuția)
Mail fals (spoofing) Elias23 Elias23 Buna ziua, Am o intrebare, am facut niste glume pe seama unui coleg, la modul ca i-am trimis niste mailuri false ( spoofing ) de pe adresa unui profesor (gen: ... (vezi toată discuția)
Cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine adrianaflorescu adrianaflorescu buna ziua va rog sa ma ajutati am o intrebare daca cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine indecente pot sa fac ceva va rog ... (vezi toată discuția)