avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Transfer masina pe numele sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Transfer masina pe numele sotului

Am nevoie sa mut automobilul DOAR pe numele sotului meu. Acum el este DOAR pe numele meu, eu nu am carnet si am nevoie sa fac miscarea asta. Cum trebuie sa procedez ? Ce presupune mutarea ? Unde o fac si cat ma costa ? Am nevoie de acte ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: KarinRauh , utilizator 15:31, 2 August 2012
mergeti la notariat, acolo va rezolvati problema.Ii faceti o procura prin care sotul sa va reprezinte unde va fi necesar in legatura cu masina.
Va multumesc. Eu speram sa scap de procura cumva. Oricum, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina fara taxa platita wind17 wind17 Buna ziua, doresc sa cumpar de la cineva o masina care nu are taxa de inmatriculare platita, proprietarul este de acord sa ramana in talon si sa nu radieze ... (vezi toată discuția)
Probleme cumparare auto sh Viorel1995 Viorel1995 Buna ziua, vreau sa cumpar un automobil inmatriculat de la cineva care la randul lui a cumparato de la o firma , el avand masina inregistrata la fisc dar ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare si imatriculare autovehicul de la o persoana juridica catre o alta persoana juridica BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in cazul in care doresc sa trec o masina dupa o firma pe o alta firma. ( ambele firme ... (vezi toată discuția)